Førstepersons skytespill i retrostil

Savner du nittitallets actionfylte skytespill?

Project Warlock beskrives som et førstepersons skytespill i retrostil, inspirert av klassiske spill som Hexen og Blood. Vi loves intens action som kombinerer klassiske spillmekanismer med ikke-lineær nivåprogresjon og et avansert oppgraderingssystem for våpen.

Spillet har fem forskjellige episoder i kampanjen sin, hver med flere brett og ett sentralt tema (egyptisk, middelaldersk, og så videre).

Grafikkstilen er åpenbart inspirert av nittitallets klassikere, men utviklerne har faktisk også lagt inn en valgfri 8-bits-modus. Spillet ser ganske stilig ut, så ta en titt på traileren under. Om du liker det du ser, så kan du eventuelt gi spillet din stemme på Greenlight.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.