Driv din egen bilfabrikk i nytt strategispill

Democracy-skaperens neste spill lar deg prøve deg som bilfabrikant.

I Production Line må du tjene deg rik på å produsere biler. De fleste av oss har sett bilder fra moderne bilfabrikker, der samlebåndene og robotene er i konstant arbeid for å sette sammen biler på rekordtid. Målet i spillet er å gjenskape denne effektiviteten, slik at du kan konkurrere på det verdensomspennende bilmarkedet.

Bygg deg opp

Dette ser ut til å være en litt større fabrikk enn den i toppbildet.
Dette ser ut til å være en litt større fabrikk enn den i toppbildet.

Du starter i det små, med rimelig enkle metoder som involverer mye arbeid på hver stasjon i produksjonsnettverket, men om du klarer å tjene penger vil du snart kunne forske frem mer effektive og raskere måter å produsere bilene på. Men du må selvsagt også bruke penger på å forbedre selve bilene, slik at de faktisk er konkurransedyktige.

Utvikler Positech Games har nå annonsert at Production Line vil lanseres på Steams «early access»-tjeneste den 18. mai. Her vil det bli i lang tid – på Steam-siden skriver de minst seks måneder, og sannsynligvis mer. Indie-utvikleren lover likevel at tidligversjonen skal være fullt spillbar, og sier at det allerede har tusenvis av spillere som har kjøpt en tidligversjon fra deres egne side.

Sjekk det offisielle nettstedet for mer informasjon, eller ta en titt på den siste videobloggen som viser hvor spillet ligger an i utviklingen, og hva spillskaper Cliff Harris holder på med nå:

Production Line er sannsynligvis litt inspirert av Big Pharma, et godt strategispill Positech var med å lansere i forfjor. Utvikleren av Big Pharma jobber nå med et akvariespill.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.