Nyheter på Switch eShop i april

Vi gir deg oversikten over hvilke spill som kom ut til Nintendo Switch i april måned.

Nintendo Switch har vært ute i to måneder nå, og spillutvalget har økt fra 28 spill ved inngangen av april, til hele 42 spill da kalenderen gikk over til den siste vårmåneden. Den store snakkisen har selvsagt vært Mario Kart 8 Deluxe fra Nintendo selv, men den lubbne rørleggeren var slettes ikke alene i vårsleppet. Her kommer en liten oversikt fra dine venner i Spillhistorie:

Alpha Mission II

Alpha Mission II er en «shoot ’em up» fra SNK, og kom opprinnelig ut i 1991 i arkadene. Spilleren kontrollerer et romskip og kjemper mot fiender i luften så vel som på bakken.

Pris: 56 kr

Fatal Fury: King of Fighters

Dette spillet er enda et retrospill fra SNK, og er et slåssespill som kom ut til arkadene i 1991. Flere av de mest kjente karakterene fra SNK-stallen opptrådte første gang i dette spillet, slik som helten Joe Higashi og skurken Geese Howard.

Pris: 56 kr

Graceful Explosion Machine

Dette spillet er et fargerikt skytespill eksklusiv til Switch, utviklet og utgitt av Vertex Pop.

Pris: 109 kr

Has-Been Heroes

Has-Been Heroes er et actionspill utviklet av Frozenbyte og utgitt av GameTrust, og kom ut samtidig til både Playstation, Xbox, Windows og Switch.

Pris: 250 kr

Jackbox Party Pack 3

Dette er et – som navnet tilsier – et partyspill som kom ut opprinnelig i 2016 til alle de store plattformene.

Pris: 211 kr

Kamiko

Kamiko er et actioneventyr i 8-bitsdrakt som er eksklusiv til Switch. Spillet er utviklet av Skipmore og utgitt av Flyhigh Works.

Pris: 40 kr

Lego City Undercover

Dette er en forbedret utgave av originalen som kom ut på WiiU i 2013, og er nå ute på alle de store plattformene. Spillet er et actioneventyr, og er utviklet av TT Fusion og utgitt av Warner Bros.

Pris: 499 kr

Mario Kart 8 Deluxe

Om du ikke har levd under en stein, vet du at Mario Kart er en vel ansett spillserie med røtter på SNES, og at Mario Kart 8 Deluxe er nyutgivelsen av spillet som kom ut på WiiU i 2013. Om du vet dette eller ikke, bør du vurdere å kjøpe det. Nå. Det er en grunn til at dette er en betydelig systemselger.

Pris: 499 kr

Mr. Shifty

Mr. Shifty er et slåssespill utviklet av Team Shifty og utgitt av tinyBuild Games. Spillet er ute til alle store plattformer.

Pris: 120 kr

Over Top

Over Top er en sjeldenhet til Neo Geo; et racingspill fra SNK, som kom ut i 1996.

Pris: 56 kr

Puyo Puyo Tetris

Tetris er et legendarisk spill hvor målet er å fjerne lekeklosser. Puyo Puyo er et lignende puzzlespill, og i Puyo Puyo Tetris kan du spille begge deler, enten alene eller mot andre. Enten i form av et spill med Tetris mot Puyo Puyo, eller med to eller flere av de samme spilltypene mot hverandre. Spillet er utviklet av Sonic Team, og utgitt av Sega. Les mer her.

Pris: 320 kr

Samurai Shodown IV: Amakusa’s Revenge

Dette spillet er det fjerde kapittelet i SNKs flaggskipserie, og kom opprinnelig ut i 1996 til arkadene og Neo Geo. Det er et slåssespill som fikk gode anmeldelser da det kom ut, og kan nå altså nytes også på Nintendo Switch.

Pris: 56 kr

Wonder Boy: The Dragon’s Trap

Dette spillet er en nyversjon av klassikeren fra 1989, og er utviklet av Lizardcube og utgitt av DotEmu. Det er et action-adventurespill som kom ut på alle de store plattformene utenom PC i april, med en PC-versjon ventet i juni i år.

Pris: 160 kr

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.