Puyo Puyo Tetris kommer vestover

For både PlayStation 4 og Nintendo Switch.

To av tidenes mest populære hjernetrimspill er Puyo Puyo (Puyo Pop) og Tetris. De to spillene minner egentlig veldig om hverandre, så Sega har naturlig nok tenkt at de kanskje kan lage noe enda kulere om de rett og slett kombinerer dem.

Jeg har ikke testet Puyo Puyo Tetris, så hvor godt det faktisk fungerer vet jeg ikke. Men nå får vi i alle fall sjansen til å teste det i Europa, ettersom Sega har annonsert at det vil lanseres i vår del av verden til våren, da for både PlayStation 4 og Nintendo Switch. Merkelig nok får PS4-versjonen kun fysisk utgivelse, mens Switch-utgaven også lanseres digitalt (mens den fysiske versjonen for Switch blir produsert i begrenset opplag).

Alle gode ting er to

Puyo Puyo Tetris er altså akkurat det navnet tilsier. To eller flere spillere møtes til hjernetrimdyst, der noen spiller Tetris og andre spiller Puyo Puyo. Jo bedre du gjør det, jo mer trøbbel skaper du for motspillerne (sånn som Puyo Puyo alltid har vært).

Spillet får en bråte flerspillermoduser med ulike funksjoner, og opp til fire spillere kan kjempe mot hverandre enten lokalt eller via nettet. I tillegg loves vi en enspillermodus med ti nivåer, som hvert har unike utfordringer, samt globale topplister for de som føler seg ekstra konkurranselystne.

En spesiell Solo Arcade-modus kommer også, der man blant annet kan kjempe mot opp til tre datamotstandere. Her er en trailer:

Hvilket spillkonsept er din favoritt, forresten? Jeg har alltid foretrukket Puyo Puyo, skal jeg være helt ærlig.

En kommentar om “Puyo Puyo Tetris kommer vestover”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.