Alan Wake forsvinner fra digitale butikker

På grunn av musikklisenser som går ut. Nå er det rabatter for de som vil handle før det er for sent.

I kategorien «utrolig, men sant» finner vi i dag nyheten om at de populære Alan Wake forsvinner fra digitale butikker som Steam, fordi de bruker lisensiert musikk og lisensavtalen snart går ut. Hvis du vil skaffe deg Alan Wake i fremtiden, må du altså satse på fysiske kopier.

Ser ut som salget starter kl. 19 norsk tid.
Ser ut som salget starter kl. 19 norsk tid.

90% rabatt

Heldigvis er det ikke slik at spillene fjernes fra bibliotekene til de som allerede eier dem, og i den forbindelse vil utvikler Remedy i dag sette i gang et Steam-salg med 90% i rabatt for alle som vil skaffe seg Alan Wake før det er for sent. Spillene fjernes fra digitale butikkhyller mandag 15. mai.

Salget omfatter både Alan Wake og Alan Wake: American Nightmare, men sistnevnte blir mulig å kjøpe også etter 15. mai. Remedy nevner kun Steam i annonseringen sin, men det er jo lov å håpe at salget også finner sted på GOG og eventuelt andre butikker som selger spillet.

Jeg skrev en kommentar om akkurat denne problematikken i fjor, da et Platinum Games’ Turtles-spill ble fjernet fra digitale butikker.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.