Her er en kombinasjon av plattformspill og flipperspill

Det svenske indie-spillet Yoku’s Island Express har fått utgiver.

Team 17 har sikret seg utgivelsesrettighetee til Yoku’s Island Express, en merkunderlig kombinasjon av flipperspill og plattformspill. Flipperplattformspill? Spillet kommer fra svenske Villa Gorilla, en relativt nystartet utvikler bestående av et par Starbreeze-veteraner, og skal lanseres for PC, Switch, Xbox One og PlayStation 4 i løpet av neste år.

Vi loves en åpen verden å utforske, med oppgaver som blant annet involverer å gjenoppbygge et postkontor, å finne hemmeligheten bak en frukt, og å vekke en eldgammel gud fra dyp søvn (det eskalerte ganske raskt, som de sier). Spillet ser ganske så sjarmerende ut i traileren, i alle fall:

Et par sitater fra pressemeldingen:

“With Team17 we’ve found a publishing partner that cherishes innovation and style – something we recognized way back when we played Alien Breed on our Amigas. We feel that their commitment to quality and fun gameplay is a perfect match for us, and we are incredibly excited to be working with Debbie and the team to finish and release Yoku’s Island Express.” said Jens Andersson, Co-Founder of Villa Gorilla

Debbie Bestwick, MBE, CEO of Team17 added, “Yoku’s Island Express has such a beautiful, distinct style with a unique twist on the platform genre. It’s a true gem, we’re looking forward to working with the very talented Villa Gorilla and welcome them to our growing games label family.”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.