Arkanoid møter Space Invaders i nytt Taito-spill

To klassikere kombineres i én pakke for mobile plattformer.

Japanske Taito (som er en del av Square Enix i dag) har akkurat lansert Arkanoid vs. Space Invaders for Android og iOS. Dette er en kombinasjon av den klassiske, Breakout-inspirerte blokkeknuseren Arkanoid og det ikoniske Space Invaders, og gir deg i oppdrag å overvinne invasjonsstyrker fra rommet ved å reflektere kulene deres.

Spillet skilter med 150 nivåer som kombinerer action og hjernetrim, og underveis kan du låse opp 40 forskjellige figurer fra Taitos mangeårige historie som spillutvikler. Du må også overvinne svære «bosser» og utnytte deg av over 20 forskjellige bonuser.

Selv om dette er et mobilspill, er det ingen mikrotransaksjoner eller ting du kan kjøpe for å gjøre det bedre – du betaler for spillet, og det er det. Arkanoid vs. Space Invaders kan altså kjøpes fra Google Play Store og App Store. Her er en liten teaser-video:

Om du vil vite mer, kan du lese en anmeldelse hos Touch Arcade.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.