Den nyannonserte Wolfenstein-oppfølgeren ser glimrende ut

Ta en titt på åtte minutter med E3-video fra Wolfenstein II: The New Colossus, som allerede har fått lanseringsdato.

Hvis du er en av dem som mener at førstepersons skytespill var bedre før i tiden, så anbefaler jeg deg å spille de nye spillene i Wolfenstein-serien. De byr på herlig action av god, gammel årgang, men med ultralekker, moderne presentasjon. Nå fortsetter serien med Wolfenstein II: The New Colossus, som akkurat har blitt annonsert på E3.

Nazistene har overtatt USA

Som vanlig med oppfølgere, finner de på en måte å få situasjonen til å være enda verre enn i spillene de følger opp, på tross av alle tilbakeslagene ondingene får i forgjengerne. Slik ser det også ut til å være med The New Colossus, som foregår i et nazi-okkupert USA. Du spiller seriens faste helt, B.J. Blaszkowicz, som nå må organisere en motstandsbevegelse og sparke nazistrumpe i USA.

Underveis sendes du til lokasjoner som Roswell i New Mexico (hm!), et oversvømt New Orleans og restene av et utbombet Manhattan. Vi loves nye egenskaper og monstre, samt massevis av nye fiender å bruke dem på. Spillet kjører på id Tech 6, så grafikken blir det neppe noe å si på, og kommer den 27. oktober for de tre vanlige plattformene.

Det er passende at vi får et nytt Wolfenstein-spill i år, som serien har feiret 25-årsjubileum. Her er det offisielle nettstedet, og her er E3-videoen:

Det ser ut som Frau Engel er tilbake … får håpe vi får tatt knekken på henne, denne gangen.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.