Her er alle videoene fra E3 2017

Gikk du glipp av noen av E3-trailerne? Her er alle videoene fra årets messe.

E3-messen er over for denne gang, men sjansene er små for at du fikk med deg alle de kule spillvideoene som ble lansert på eller i forbindelse med messen. Som i fjor, velger jeg derfor å raskt henvise til nettstedet E3 Recap, som er en veldig hendig måte å få oversikt over godsakene på.

Her listes alle trailerne som har dukket opp i forbindelse med messen opp, og de fargede bakgrunnene viser hvor de stammer fra (Microsoft, Sony, Ubisoft og så videre). Merk at hvert spill kan ha flere videoer (både trailer, intervju og gameplay). Du får opp informasjon ved å klikke på spilltittelen. Ta en titt!

Så er jo spørsmålet, da – hva syntes du så mest spennende ut? Jeg har ikke noen klare favoritter selv, men legger inn trailer og videointervju fra XCOM 2: War of the Chosen (som jeg har glemt å skrive om, men som ser ganske artig ut):

2 kommentarer om “Her er alle videoene fra E3 2017”

  1. Klei vant på walk over med Griftlands. «Beyond Good and Evil 2», om man kan kalle det det, fikk meg derimot til å bli fullstendig rasende.

    Svar
    • Haha, det var en interessant reaksjon. Hos meg vekket det ikke de helt store følelsene – kult at de lager det, men jeg vil se selve spillet før jeg gjør meg opp noen ordentlig mening om det.

      Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.