Forsvar veien til India i Order of Battle: Burma Road

Bli med til en glemt del av andre verdenskrig i den nyeste Order of Battle-utvidelsen.

Slitherine har annonsert Order of Battle: Burma Road, en utvidelse for Order of Battle som tar oss med til en glemt del av andre verdenskrig. Burma, eller Myanmar som det gjerne kalles i dag, står i veien for japanernes invasjon av India, og britiske og indiske styrker må stoppe dem.

Japanerne har stor fremgang i starten, men i løpet av de neste årene snur krigslykken, og de presses tilbake.

Turbasert strategi i Asia.
Turbasert strategi i Asia.

Tre år med krig

Scenariet tar for seg årene 1942 til 1945, og består av tretten oppdrag. Flere av dem foregår bak fiendens linjer, der du må lede kommandooppdrag for å skape trøbbel som etter hvert forplanter seg til fronten.

Lanseringen av Burma Road vil finne sted snart, og Slitherine lover mer informasjon om ekspansjonen i de neste ukene. Order of Battle: World War II er et middels komplisert turbasert strategispill som ikke er helt ulikt Panzer General, Panzer Corps og Unity of Command. Selve spillet er gratis, men de fleste kampanjene koster penger.

Her er Burma Road-skrytelisten til Slitherine:

  • Expanded nations and units. Many new units for existing factions, as well as entire new armies for Thailand and British India!
  • Authentic scenarios built from real historical maps. Today’s Myanmar was yesterday’s Burma, and extra special care has been taken to accurately reflect the names and locations of the region as it was known during World War II.
  • New Campaign, Commanders, and Specializations. Encounter special Commanders including William Slim, leader of Britain’s so-called «Forgotten Army».  Fight alongside Brigadier Orde Wingate, mastermind behind the infamous Chindit operations, as you fight deep behind enemy Japanese lines to disrupt their command structure and supply lines.  Re-take control of the skies over Burma with pilots such as Ace Elsdon.  And earn even more special commanders through various campaign bonus objectives and missions!
  • Scenario list (13 scenarios): Operation Krohcol, Sinking of Task Force Z, Fall of Singapore, Kawkareik Pass, Sittang River, Rangoon Falls, Quit India Denied, Operation Cannibal, Operation Longcloth, Ledo Road, Imphal ’44, Irrawaddy River, Race for Rangoon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.