Lyst på et gratis Medal of Honor-spill?

Pacific Assault er kanskje ikke seriens høydepunkt, men det er i alle fall gratis nå.

Jeg hører til dem som elsket Medal of Honor: Allied Assault, men som så mistet litt av interessen for både Medal of Honor og kloningen Call of Duty. Jeg fikk så vidt med meg Medal of Honor: Pacific Assault, som flyttet handlingen fra Europa til Stillehavsområdet, men var ikke videre interessert i å teste spillet da det først kom i 2004.

Nå kan jeg (og du!) uansett skaffe det gratis på Origin, i forbindelse med On the House-opplegget EA bruker for å lokke til seg nye kunder (eller minne gamle på at Origin eksisterer). Så hvis du har en Origin-konto, eller ikke er redd for å skaffe deg en, så bør du jo sjekke tilbudet. Det skal jeg gjøre, hvis jeg bare kan huske passordet.

Som vanlig er det ingen fastsatt sluttdato på gratisperioden.

Skyting i Asia

Pacific Assault var det syvende spillet i serien, og byr i likhet med resten på førstepersons skyting i oppdrag inspirert av historiske slag og hendelser fra krigen. Handlingen følger en marinesoldat ved navn Thomas Conlin, stasjonert på USS Arizona, og spillet starter med hans heltemodige innsats under japanernes angrep på Pearh Harbor.

Ellers legger jeg merke til at det kjører på Lithtech Jupiter-motoren. Jeg hadde helt glemt at den nå Warner-eide spillutvikleren Monolith en gang var en halvstor aktør på spillmotormarkedet. Men i teorien betyr vel det at spillet deler DNA med Shadow of Mordor.

Og nå fikk jeg lyst til å spille No One Lives Forever 2. Grumble.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.