StarCraft: Remastered har fått dato

Det er ikke så voldsomt lenge til nyversjonen av klassiske StarCraft dukker opp.

Blizzard har satt lanseringsdatoen for StarCraft: Remastered til 14. august. Nyversjonen inkluderer både hovedspillet StarCraft, og ekspansjonen Brood War. Den slippes for Windows og Mac, og koster 15 dollar.

Starcraft: Remastered.
StarCraft: Remastered.

Nytt, men likt

Den nye versjonen skal by på en fullstendig, grafisk overhaling, støtte for UHD og 4K-oppløsninger, lyd og musikk med høyere kvalitet, nye systemer for å finne folk å spille mot, avanserte spillerprofiler, lagring i skyen og så videre.

Om du foretrekker den gamle presentasjonen, trenger du bare å trykke en knapp, og så ser spillet ut som det alltid har gjort. Dette betyr også at spillet er fullstendig kompatibelt med originalen, så du kan fint spille med spillere som fortsatt sitter på det gamle spillet. Mer informasjon finner du på StarCraft-nettstedet.

Det originale StarCraft (samt Brood War) ble som kjent gjort gratis tidligere i år.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.