Dra på skattejakt i et arabisk metropolis

I City of Brass spiller du en tyv som må utforske en magisk by full av onde ånder.

City of Brass er et nytt «rogue-lite»-spill fra Irrational Games-veteranene i Uppercut Games. «Rogue-lite» er et begrep man har begynt å bruke om spill som henter inspirasjon fra «roguelike»-sjangeren, men selv befinner seg i andre spillsjangere – i dette tilfellet, er det snakk om et førstepersons actionspill med dataskapte omgivelser og oppdrag.

Kul stil.
Kul stil.

Spillet finner sted i en verden inspirert av den arabiske eventyrsagaen Tusen og én natt, der du må utforske et eldgammelt metropolis befolket av vandøde og fellene som en gang ble lagt der for å ta knekken på slike som deg. Du er nemlig en tyv, og den gamle byen er full av skatter som forhåpentligvis skal bli dine.

Sverd og pisk

For å hjelpe deg har du både sverd og pisk, som du kan bruke til å overvinne fiendene dine. Pisken kan du også bruke til å slenge deg fra sted til sted, grabbe objekter utenfor din normale rekkevidde eller avvæpne fiendene. Husk også at fellene er like farlige for de vandøde som de er for deg.

En siste utfordring er tidsfristen; hvis du ikke klarer å komme deg tidsnok ut av byen igjen, spiller det ingen rolle hvor godt du har gjort det. Da blir du drept av mektige magikere.

City of Brass skal etter planen lanseres på PC (Steam) til høsten, og kommer til PS4 og Xbox One i 2018. Mer informasjon finner du på det offisielle nettstedet, og her kan du se litt video fra spillet:

Her er også en mer stemningsfull trailer, uten spillvideo:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.