Minner dette deg om noe?

Nylanserte SuperTrucks er tungt inspirert av Ironman Stewarts Super Offroad.

Mange av historiens kuleste bilspill har plassert kameraet høøyt oppe i lufta, og latt deg se moroa ovenfra. Et av disse er selvfølgelig Ivan «Ironman» Stewart’s Super Off Road, som ble sluppet både i arkadehallene og på hjemmeplattformer som NES, Commodore 64 og Amiga. Dette spillet har vært en «tung inspirasjonskilde» for nylanserte SuperTrucks, som visstnok har vært under utvikling i åtte år.

Gjørme og snø

I SuperTrucks får du kjøre offroad-biler på baner satt til store stadiumanlegg, akkurat som klassikeren fra åttitallet. Det hele foregår i syv lokasjoner, med både sand, gjørme og snø som mulige underlag. Spillet skilter med enspillerkampanje, flerspiller, og ekstra utfordringer som lengdehopp og hinderløyper.

SuperTrucks er enn så lenge ikke tilgjengelig på Steam, men kan kjøpes på GameJolt (en Steam-versjon er imidlertid på vei). Ta en titt på denne traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.