Samling med «nyversjoner» av Amiga og C64-spill til Steam

Bare synd de ser ut som gratisspill fra nittitallet.

Tyske Magnussoft vil snart slippe en samling som heter C64 & Amiga Classix Remakes på Steam. Denne inneholder nyversjoner av klassiske spill som Jump Boy, Pitstart og River Attack. Eh, ok. Det den egentlig inneholder, er kloner av klassiske spill for Commodore 64 og Amiga.

Hysj, ikke si noe til Activision!
Hysj, ikke si noe til Activision!

Så vi har Jump Boy (Jumpman), Drop Sector (Drop Zone), Pitstart (Pitstop), Karate (International Karate), River Attack (River Raid) og Seawolf III (Sea Wolf, tror jeg). Og, skal vi være helt ærlige, så ser noen av disse nyversjonene ut som spill man kunne vente å finne i PD-biblioteker på Amiga på nittitallet.

Flere spill i vente?

Ikke bare ser disse spillene ganske billige ut, men det virker som pakken er basert på et par eldre, tyske utgivelser som hadde en god del flere spill. Så vi kan sikkert se frem til «volume 2», etter hvert. Skjønt, Magnussoft prøvde jo å få Winter Games-nyversjonen sin på Steam som et separat produkt, og nå som de slipper Greenlight, kan det jo være pakkene deles opp ytterligere.

Nå skal det selvsagt sies at mange av de tidligere nevnte gratisspillene på Amiga var artige å spille. Vi får håpe det også gjelder disse «nyversjonene». Pakken slippes 10. august.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.