Har du en gammel PC som trenger et nytt spill?

Skaperne av Infinifactory og SpaceChem har overført sitt godt mottatte kabalspill til MS-DOS.

Shenzhen Solitaire var egentlig et minispill for det absurd kompliserte (men tilsynelatende også glimrende) hjernetrimspillet Shenzhen I/O, men spillerne likte det så godt at utvikler Zachtronics valgte å lage en frittstående versjon. Nå har de tatt det enda lengre, og laget en MS-DOS-versjon.

Selges via Kickstarter

De har valgt å selge MS-DOS-versjonen i fysisk form gjennom Kickstarter. For å få spillet på (signert) 3.5″-diskett må du «backe» prosjektet med ti dollar, pluss fem dollar i frakt til Norge. Spillene skal skipes ut i september.

Spillet trenger 640 kB med RAM og et VGA-kompatibelt skjermkort. Ellers advarer utvikleren om at det ikke har blitt testet på kjempemange systemer, så hvis du kjøper spillet og det ikke fungerer, så kan du ta kontakt med dem for å få pengene tilbake.

Shenzhen Solitaire er inspirert av Mahjong og FreeCell, og utvikleren lover at det kan løses i over 98% av omgangene. Det beskrives som «enkelt å lære, men konstant utfordrende».

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.