Bygg din egen romkoloni på Titan

Industries of Titan er et bybyggerspill satt til en av Saturns måner, fra skaperne av Crypt of the NecroDancer.

Jeg syntes alltid det er moro når en spillutvikler som har hatt suksess med én type spill gjør noe helt annet etterpå. Det er nettopp dette folkene bak det kule rytme/roguelike-spillet Crypt of the NecroDancer har gjort; deres andre spill blir nemlig et bybyggerspill satt til en av Saturns måner, nemlig Titan.

Bygg og bo på Titan

Cities: Skylines får en futuristisk konkurrent.
Cities: Skylines får en futuristisk konkurrent.

I Industries of Titan må du bygge opp din egen futuristiske by. Spillet ser ut til å låne litt fra blant annet Anno-serien (som også får et nytt spill snart), og et viktig aspekt av spillet blir å sette opp avanserte produksjonskjeder for å gjøre bruk av månens mange råmaterialer.

Underveis må du balansere behovene til arbeiderne dine med hva fabrikkene og de andre bygningene trenger, og forsøke å skape en effektiv økonomi. Samtidig må du forsvare kolonien din fra angrep utenfra, og du får blant annet muligheten til å designe dine egne slagskip ved å plassere ut våpen og så videre (tilsynelatende litt som i rombaserte imperiebyggere).

Om kombinasjonen av bybygging og krig høres stressende ut, er det greit å legge merke til at du når som helst kan sette spillet på pause og fortsette å gi ordre. På den måten får all den tenketiden du trenger når du havner i vanskelige situasjoner.

Ta en titt på det offisielle nettstedet for mer informasjon. Her er en teaser-video:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.