Vaporum byr på steampunk-grottekravling denne måneden

Utforsk et mystisk tårn i dette førstepersons rollespillet.

Siden Legend of Grimrock-serien ser ut til å ha tatt kvelden, er det godt at rollespillsjangeren den var med å gjøre populær igjen fortsatt får lovende spill. Et av disse er Vaporum, som foregår i et mystisk tårn på ei mystisk øy, et eller annet sted i havet. Du våkner opp på stranden utenfor tårnet, og det kan virke som din eneste sjanse er å utforske det. Bare synd det er fullt av monstre.

Steampunk-monstre

Vi venter i spenning.
Vi venter i spenning.

Spillet er et førstepersons grottekravlingsspill der du navigerer og slåss i sanntid. Du kan bevege deg i fire retninger, som på et rutenett, og det samme kan fiendene dine. I tillegg til taktiske kamper med fokus på manøvrering, skilter spillet med gåter som må løses og en historie som gradvis vil avdekkes underveis.

I pressemeldingen skryter utviklerne av at de individuelle fiendene alle har unike egenskaper, og dermed byr på unike, taktiske utfordringer. Underveis kan du plukke opp ulike steampunk-dingser som du kan bruke til å skreddersy figuren din, og det ser ut som systemet er åpent nok til at du kan endre spillestil underveis.

I tillegg til den tidligere nevnte Grimrock-serien, trekker utviklerne frem Eye of the Beholder og Dungeon Master som inspirasjonskilder. Det ser ikke ut til å være noe å utsette på verken stemning eller grafikk, men du kan dømme selv ved å ta en titt på videoen under. Vaporum skal lanseres senere denne måneden (nærmere bestemt den 28. september).

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.