Prison Architect-utvikler med skolespill

I Academia: School Simulator må du designe og drive din egen skole.

Introversion Software har gått andre veier etter at Prison Architect ble ferdig (selv om de fortsatt lanserer en oppdatering av og til), men mannen bak grafikken i det svært populære byggespillet er åpenbart veldig glad i sjangeren. Han jobber nemlig med et nytt spill i samme gate, der fengslene byttes ut med skoler (så nesten det samme, altså).

Tilbake til skolebenken

De holder sikkert på med brøkregning eller noe annet tull.
De holder sikkert på med brøkregning eller noe annet tull.

Spillet heter Academia: School Simulator, og likhetene mellom dette og Prison Architect er åpenbare av skjermbildene. Men her er det selvsagt en hel rekke andre ting å forholde seg til, slik som ulike lærere med ulike stiler, egenskaper og mål, og et bredt spekter av elever som lever sine egne liv, med alt det som skolehverdagen bringer med seg.

Prison Architect brukte flere år i «early access», og en tidliglansering ligger også i kortene for Academia. Den finner sted allerede på fredag, altså 8. september. Spillet skal allerede være «fullt spillbart», og ha nok innhold til å holde deg opptatt i noen virtuelle skoleår. Øvingsdelen skal ikke være fullstendig ferdig enda, så det anbefales at du går til spillet med en viss erfaring fra andre spill i sjangeren.

Utvikleren sier at spillet skal være i «early access» i minst tolv måneder, og med tanke på at disse tingene bruker å ta mer tid enn planlagt, tipper jeg vi ikke kan se frem til noen full lansering før i 2019. Her er den nyeste utviklerdagboken, hvis du vil se hvordan spillet ligger an:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.