Argus byr på grottekravling for Commodore 64

Førstepersonsrollespillet skal ha 1500 steder å utforske, og er ute nå.

Divinity: Original Sin 2 er ikke det eneste nye rollespillet på markedet. Et annet er Argus, for Commodore 64. Argus er noe så sjeldent (for plattformen) som et førstepersonsspill, der du må navigere gjennom enorme miljøer for å finne og redde noe som kalles Starchild.

Hei, er du snill?
Hei, er du snill?

Stort spill

Vi loves 1500 steder å utforske (noe som høres skremmende mye ut, men det kommer jo litt an på hva man mener), massevis av monstre som må overvinnes, og våpen og andre greier som må finnes og brukes. En animert introsekvens og avslutning skal vi også få.

Spillet er ute nå, via digital distribusjon på Itch.io. Der koster det fem dollar pluss eventuell moms – jeg tror ikke staten har fått summet seg til å kreve moms fra Itch.io enda, men jeg kan ta feil. Kjøpet inkluderer virtuelle versjoner av spillet på diskett og kassett, som kan overføres til ekte maskinvare (eller SD2IEC), eller spilles i emulator. Du får også et kart med på kjøpet (phew!).

Om du vil ha spillet på fysisk diskett eller kassett, kommer det senere denne måneden. Stikk innom Psytronik Software for mer informasjon. Eller sjekk denne videoen:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.