Design avansert elektronikk i Silicon Zeroes

Dra tilbake til sekstitallets Silicon Valley i dette åpne hjernetrimspillet.

Om du har sansen for de knallharde (men svært tilfredsstillende) hjernetrimspillene fra Zachtronics Games, slik som TIS-100 og Shenzhen I/O, har det nå dukket opp et annet spill i sånn omtrent samme gate som det kan virke som du bør ta en titt på – skaperen av de tidligere nevnte spillene går i alle fall god for det.

Dette får vi håpe er et senere brett.
Vi får håpe dette ikke er et av de tidlige brettene.

Adders og latches?

Spillet heter Silicon Zeroes, og sender deg tilbake til sekstitallets Silicon Valley. Din jobb er å lede et selskap som skal produsere elektroniske komponenter, og du må selvsagt designe alt sammen selv. I løpet av spillets over sytti nøtter går du fra enkle introduksjonsoppdrag til å designe fullstendig funksjonelle prosessorer.

For å få dette til, må du benytte deg av komponenter som «adders», «latches» og «multiplexers» (hvis dette sier deg noe, tipper jeg du er i målgruppen).

Silicon Zeroes er ute nå, og koster en hundrings (minus ti prosent i lanseringsrabatt) på Steam. Om du vil teste en litt eldre versjon gratis før du kjøper, kan du finne den på Itch.io. Utvikleren lover å lansere en Steam-demo om noen dager. Trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.