Fallout er gratis på Steam akkurat nå

Men du har bare noen timer på deg om du vil skaffe deg spillet.

Her er en veldig, veldig kjapp sak om noe du må være veldig, veldig kjapp om du ønsker å utnytte deg av: Det første Fallout-spillet (fra nittitallet, altså) er gratis på Steam akkurat nå. For å få det på kontoen din må du inn på Steam-siden og trykke «install game». Du trenger ikke faktisk installere det; det holder å trykke den knappen, og så havner det på kontoen.

Når det først er aktivert, er det ditt til odel og eie.

Spillet slutter å være gratis i det klokken passerer midnatt i Los Angeles, som følger «pacific time». Hvis ikke jeg tar helt feil, vil det si klokken ni søndags morgen. Så du bør altså få ordnet det i dag om du har lyst på et gratis, postapokalyptisk rollespill i Steam-kontoen din.

Mer er det vel ikke å si, men hvis du har litt tid til overs, kan du jo se noen av skaperne diskutere hvordan spillet i sin tid ble laget.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.