Originale Star Wars Battlefront 2 har fått flerspiller igjen

Ut med Gamespy, inn med GOG Galaxy – også på Steam!

Det originale Star Wars Battlefront 2, som kom i 2005 og ble utviklet av Pandemic Studios, mistet den nettbaserte flerspillermodusen sin i 2014 da storselskapet Ziff Davis la ned Gamespy-tjenesten som de hadde endt opp som eiere av. Nå har GOG ordnet opp, og erstattet spillets Gamespy-baserte flerspiller med et system som kjører via GOG Galaxy.

Hva tenkte de på da de kom opp med den greia der?
Hva tenkte de på da de kom opp med den greia der?

Ikke bare det, men oppdateringen har også funnet veien til Steam-versjonen, og brukere på Steam og GOG kan nå spille mot hverandre. Det ser ut til å være litt starttrøbbel ute og går, men GOG sier at de er klar over problemene og arbeider med dem. Merk også at den nye oppdateringen ikke spiller på lag med alle modifikasjonene til spillet.

Nytt navn

I samme slengen har det skjedd noe litt teit, men kanskje nødvendig: Spillet har fått nytt navn. Nå heter det Star Wars Battlefront 2 (Classic, 2005). Grunnen er selvsagt at Electronic Arts snart lanserer et nytt spill ved navn Star Wars Battlefront 2, fordi de sliter veldig med fantasien der i gården.

Spillet er fra 2005, så forvent mye gråfarger.
Spillet er fra 2005, så forvent mye gråfarger.

Merk at de originale Battlefront-spillene ble utgitt av LucasArts, og at det er Disney som eier dem i dag.

Originale Star Wars Battlefront 2 støtter flerspiller for 64 spillere i en rekke ulike moduser. Det har 16 forskjellige, Star Wars-inspirerte miljøer å kjempe i, og man kan også slåss i verdensrommet ved hjelp av klassiske Star Wars-romskip. Spillet har også en enspillermodus, samt LAN-støtte (som heldigvis aldri har gått noen steder, i motsetning til Gamespy-systemet).

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.