Battle Chasers: Nightwar ser stilig ut

Det nylanserte JRPG-inspirerte spillet virker som det fortjener litt mer oppmerksomhet enn det får.

Det er gode tider for oss som liker spill – vi nærmest drukner i nye utgivelser. Men noen ganger betyr også dette at vi går glipp av potensielt interessante titler, fordi de havner i skyggen av andre spill. Et spill som tilsynelatende har fått ufortjent lite oppmerksomhet er Battle Chasers: Nightwar, som akkurat ble sluppet av THQ Nordic.

Turbasert JRPG-kamp.
Turbasert JRPG-kamp.

Inspirert av klassikere nittitallet

Battle Chasers: Nightwar er et rollespill inspirert av nittitallets konsollstorheter, der du leder en gjeng eventyrere fra tegneserien Battle Chasers gjennom datagenererte grotter fulle av feller, gåter og skatter. Samt, selvsagt, en rekke monstre som beskytter disse skattene. Kamp er turbasert, og i klassisk JRPG-stil. Utforskingen er imidlertid langt mer actionpreget, der du må unngå feller i sanntid.

Jeg har ikke testet spillet selv, men det virker svært solid, og på Steam ligger brukeranmeldelsene på «very positive». For min egen del er det kanskje grafikken som vekker interessen mest – spillet ser rett og slett fryktelig lekkert ut.

«Dessverre» er jeg for tiden opptatt med Divinity: Original Sin 2, og to rollespill samtidig er en oppskrift på trøbbel. Men du kan jo ta en titt – spillet er ute både på PC og konsoll, og her er noen trailere:

 

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.