Battle Brothers har fått en gratisutvidelse

Nå kan leiesoldatene dine bli fryktløse dragejegere (før de så blir fryktløs dragemat).

Overhype Studios har nå gitt ut en gratis miniekspansjon for Battle Brothers, som en takk til miljøet rundt spillet. Ekspansjonen heter Lindwurm, og sentralt er det mytologiske vesenet ved samme navn. Dette er et drageaktig monster, som du nå kan treffe på i de villeste områdene av spillverdenen.

Slik tar monsteret seg ut.
Slik tar monsteret seg ut.

Stort monster

I motsetning til normale enheter, tar en lindwurm opp to ruter på spillbrettet. Hodet og overkroppen tar den ene, mens bakkroppen og halen tar den andre. Disse kan angripe uavhengig av hverandre, så den fungerer i praksis som to sammenkoblede enheter (som deler helsepoeng). Halen kan slå flere soldater samtidig, mens munnen kan rive dem i to.

I tillegg har monsteret sterkt etsende blod, så du bør helst bruke spyd og andre våpen som sikrer litt avstand mellom soldatene dine og selve dragekroppen. Om du skulle klare å overvinne en lindwurm, venter store skatter, samt muligheten til å lage rustninger av drageskjellene og tappe blodet på flasker som så kan brukes mot fiender.

Nytt utstyr.
Nytt utstyr.

Herlig spill

Lindwurm er ikke noen gigantutvidelse, men den gir meg en unnskyldning til å trekke frem Battle Brothers igjen. Om du ikke har testet spillet før, så er det altså snakk om en rollespill/strategispillhybrid der du leder et leiesoldatkompani i en germansk-inspirert fantasiverden. Det er skikkelig vanskelig, men også veldig tilfredsstillende og vanedannende.

For å lære mer om Battle Brothers, kan du lese mine inntrykk fra tidligere i år.

Du kan også ta en titt på spillets offisielle trailer:

En kommentar om “Battle Brothers har fått en gratisutvidelse”

  1. Beklager, Divinity: Original Sin 2, men tror fortsatt Battle Brothers er årets beste spill for min del. Men for et år vi har hatt på spillfronten.

    Inner World 2 ute nå også ser jeg. Tror jeg må ta fri resten av året for å spille spill……

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.