The Mummy har fått retrospill

The Mummy Demastered er et lisensspill laget i 16-bit-stil.

Det kom visst en ny The Mummy-film i år, noe jeg vet fordi den nå har fått et offisielt lisensspill. Men vent! Dette er ikke et typisk, billig 3D-actionspill av den typen alle filmer med budsjett på over én million dollar måtte få for ti år siden, men et todimensjonalt plattformspill i Metroidvania-stil. Og det ser faktisk ganske okay ut.

Dette er kanskje «mammaen» som tittelen refererer til. *host*
Dette er kanskje «mammaen» som tittelen refererer til. *host*

Ute på «alle» plattformer

The Mummy Demastered er ute for Steam, Switch, Xbox One og PlayStation 4, og byr altså på et ikke-lineært og actionfylt 2D-eventyr inspirert av 16-bit-alderens klassikere. Du spiller en monsterjeger i Prodigum, som må utforske mørke skoger, gufne gravkamre og Londons gater for å overvinne de vandøde hordene til prinsesse Ahmanet.

Som vanlig i sjangeren vil du gradvis få tilgang på nye våpen og hjelpemidler, og dermed få nye egenskaper som hjelper deg videre. Spillet skilter blant annet med kul, retroinspirert grafikk og chip-musikk. Utviklingen er det WayForward Techonologies som har stått for, og med spill som Shantae-serien på rullebladet er det klart at de har litt erfaring.

Her har du en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.