Clash Force byr på plattformhopping i 8-bits-stil

Noen ganger er et retropreget plattformspill akkurat det man trenger.

Det dukker stadig opp nye plattformspill med retrografikk, og noen vil nok til og med si at det er litt for mange av dem. Men når det gjøres riktig, er det alltid moro med en tur tilbake til 8-bits-land, og Clash Force ser for så vidt ut til å «gjøre det riktig».

Det ser «riktig» ut, i alle fall.
Det ser «riktig» ut, i alle fall.

Hopp, sprett og skyt

Dette er et nytt spill inspirert av klassiske åttitallsplattformere på konsoll, som nylig ble lansert på Steam etter å ha fått god kritikk på mobil. Spillet inneholder over 20 nivåer med hopping, spretting og skyting, og lar deg blant annet oppgradere de ulike våpnene dine underveis for å lettere kunne ta knekken på de fargerike fiendene du møter.

Spillet skilter også med to vanskelighetsgrader og en autolagrefunksjon. Så mye mer er det vel ikke å si (og siden jeg merkelig nok ble litt satt ut av bedøvelsen jeg fikk hos tannlegen i dag, passer det ganske bra).

Spillet koster hyggelige 37 kroner på Steam. Her er et offisielt nettsted, og her er en trailer:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.