Larry-skaperen kommer til Retrospillmessen

Selveste Al Lowe gjester Sandefjord i mai neste år.

Leisure Suit Larry er et spill mange av oss i den litt eldre garde har vokst opp med (noe som nesten gjør det litt ubehagelig at det faktisk feiret 30 år i år). Nå er det klart at skaperen av serien, Al Lowe, kommer til Retrospillmessen i Sandefjord neste år.

Det første spillet i Larry-serien.
Det første spillet i Larry-serien.

Moro i mai

Messen finner sted den 12. og 13. mai, og Lowe vil være der begge dagene. Han kommer både til å ha foredrag, og delta i en Q&A-runde der han svarer på spørsmål fra publikum. Som vi har sett tidligere, er han en underholdende fyr, så dette blir antakeligvis veldig moro.

Al Lowe er den første gjesten som annonseres for neste års messe, men jeg har blitt forsikret om at arrangøren har flere godbiter på lager. Messen finner altså sted i Runarhallen i Sandefjord, og i tillegg til celebert besøk fra folk som Al Lowe vil den som vanlig skilte med massevis av klassiske spillemaskiner man kan prøve, samt flere selgere av retrospill for ulike plattformer.

Du kan stikke innom Retrospillmessens offisielle nettsted for mer info.

4 kommentarer om “Larry-skaperen kommer til Retrospillmessen”

  1. Fett at Al Lowe kommer. Har hatt mange fine opplevelser på retromessen. Messen har veldig bra gjesteopptredener og mye bra innhold, men mangler litt på innhold og tilbud til de som ikke er «tungt inne i retromiljøet» eller kjenner folk direkte. Det er litt for mye rene salgs-stands og lite innhold i forhold til mulighetene, unntatt disse (dritbra) gjestene som man kan prate med og høre på. Vil være der igjen, og er fornøyd, men alt kunne vært bedre :)

    Svar
  2. Har hatt inntrykk at Retromessen først og fremst er en konsollmesse, så har vært ganske uinteressert i hele greia, så kult at de endelig har invitert en PC-fyr.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.