Nytt cyberpunk-eventyr med flotte piksler

Devolver Digital har annonsert The Red Strings Club.

Var det så at du liker pek-og-klikk-eventyr med retrografikk? Jeg går bare ut ifra at svaret er «ja», for det er nettopp det The Red Strings Club er. Mer spesifikt, er det et cyberpunk-eventyr satt til en dystopisk fremtid der en tilsynelatende velmenende Silicon Valley-gigant nå skal lansere et system som visstnok vil eliminere depresjon, sinne og frykt.

Tre flotte ungdommer, i fremtiden.
Tre flotte ungdommer, i fremtiden.

Sett en stopper for hjernevaskingen

Men ikke alle lar seg overbevise om at dette er til beste for oss, og en bartender og en frilans-hacker vil nå prøve å sette en stopper for gjennomføringen av planene. De får også hjelp av en «empati-androide» som har kuttet båndene til sine tidligere mestere.

The Red Strings Club kommer fra Deconstructeam, som tidligere har stått for det interessante pek-og-klikk-eksperimentet Gods Will Be Watching. Lanseringen skal finne sted i januar, og spillet kommer til PC. Mer info finner du på Steam-siden, og du kan også ta en titt på den stemningsfulle traileren under:

PS: Jeg tror det er robotnakenhet i traileren. Så pass på!

 

En kommentar om “Nytt cyberpunk-eventyr med flotte piksler”

  1. Gods Will Be Watching surret vel ganske mye med gjennomføringen. Får håpe dette er et mer tradisjonelt eventyrspill. Kan aldri få nok eventyrspill med (pen) retrografikk.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.