Blizzard gjenskaper originale World of Warcraft

Snart kan du spille World of Warcraft som om det var 2004.

De virtuelle verdenen til populære World of Warcraft er under konstant utvikling, og dagens versjon av spillet helt ulikt det som først hektet spillere i tusentall tilbake i 2004. Om du føler deg nostalgisk for originale Morrowind, kan du bare kjøpe det på GOG og starte å spille som om de femten årene siden lanseringen ikke har skjedd, men slik er det ikke med World of Warcraft.

Originale World of Warcraft. Bilder: Mobygames.
Originale World of Warcraft. Bilder: Mobygames.

Fortsatt ikke mye info

Snart vil imidlertid dette endres, ettersom Blizzard har annonsert World of Warcraft: Classic. Ifølge J. Allen Brack fra Blizzard, er målet med dette produktet å gjenskape den originale World of Warcraft-opplevelsen med alle dens særegenheter, men særlig mye mer vil de ikke si om produktet.

Det virker i alle fall som de planlegger å gjøre dette ordentlig, og Brack forklarer at når Classic først er ute, er planen å beholde denne versjonen av spillet så lenge World of Warcraft eksisterer. Noen lanseringsdato vil de ikke ut med, og Brack beskriver jobben Blizzard har å gjøre som «massiv». Du kan lese et intervju med ham hos Eurogamer.

Her er i alle fall en nostalgisk, liten teaser:

En kommentar om “Blizzard gjenskaper originale World of Warcraft”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.