Nå utvides romstrategispillet Polaris Sector

Fikk du med deg fjorårsutgivelsen Polaris Sector? Nå får det straks en ekspansjon.

Polaris Sector ble lansert i fjor vår, og var en del av det som i ettertid virker som en liten tsunami av rombaserte imperiebyggere i 4X-stil. Spillet havnet i skyggen av Stellaris, Galactic Civilizations II og tidligutgivelsen av Endless Space 2, men det klarte likevel å få selge nok til at utvikleren nå er klar med en ekspansjon.

Greetings til deg også!
Greetings til deg også!

Onde lysengler

I Polaris Sector: Lumens er hovednyheten en helt ny rase, overraskende nok ved navn Lumens, som beskrives som «skinnende, onde vesener som forkler seg selv som lysengler». Hm.

Pakken inkluderer også funksjoner som at alle de ulike rasene får unike teknologier, at man kan gi skip ulike roller, og at planetene får flere mulige særegenheter. Sistnevnte betyr at planeter vil være svært ulike hverandre, noe som nok vil påvirke hvilke du ønsker å kolonisere, og hvordan du koloniserer dem.

Polaris Sector: Lumens lanseres den 14. november, som er rimelig snart. I videoen under kan du se cirka én time med spilling og forklaring, og hvis du har lyst til å lære mer om hovedspillet, kan du lese mine inntrykk.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.