Turbasert strategi i et slavisk fantasiunivers

De gamle gudene er borte, men kan du overbevise folket om at de bør tilbe de nye?

Worshippers er et turbasert strategispill som ser ganske interessant ut. Det gir deg kontroll over en liten landsby i en farlig fantasiverden inspirert av slavisk mytologi, og kombinerer kjapp strategi med samlekortelementer. For hvert oppdrag som vinnes får du nye kort, som kan brukes til å utvikle nye strategier.

Mmhh, heksagoner.
Mmhh, heksagoner.

Utgis snart i «early access»

Utviklerne lover over 150 forskjellige samlekort, dataskapte kart, et engasjerende taktisk kampsystem og spillsystemer som er enkle å lære, men vanskelige å mestre. Spillet lar deg velge mellom en av fire ulike guder, som du må prøve å gjøre populær i spillets verden.

Worshippers lanseres i «early access» den 11. november, og det skal etter planen få full lansering tidlig neste år. Utviklerne sier det har alle de planlagte spillfunksjonene, men ikke alt det planlagte innholdet. I tillegg forventer de å justere balanseringen av de ulike spillelementene basert på brukernes tilbakemeldinger.

Her er Steam-siden, og her en video som viser og forklarer litt av spillet:

Del 2:

En kommentar om “Turbasert strategi i et slavisk fantasiunivers”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.