Titan Quest har fått norrøn ekspansjon

Det er fortsatt liv i det gamle actionrollespillet, og utvidelsen Ragnarök har fått en svært positiv mottakelse.

Da jeg opprinnelig spilte det Diablo-inspirerte (men langt mer fargerike) actionrollespillet Titan Quest i 2006, hadde jeg ingen idé om at spillet kom til å leve så lenge som det har gjort.

Det hadde neppe utviklerne heller – de lanserte én ekspansjonspakke for spillet, og så endte de opp med å legge ned virksomheten etter å ikke ha fått utgivernapp for noen av de nye prosjektene sine (på den tiden var det svært vanskelig å være uavhengig utvikler av en viss størrelse).

Spillfiguren nyter en stille stund.
Spillfiguren nyter en stille stund.

Nytt liv for spillet

Etter at utgiver THQ gikk konkurs, var det svenske Nordic Games som kjøpte boet, og dermed havnet også Titan Quest-rettighetene hos dem. I fjor lanserte de (da under navnet THQ Nordic) en jubileumsutgave av spillet, og nå har denne altså blitt utvidet med ekspansjonen Ragnarök.

Titan Quest: Ragnarök legger til en ny akt helt på slutten av spillet, der handlingen finner sted i miljøer inspirert av norrøn mytologi. Vi loves nye fiender og våpentyper, samt muligheten til å fortsette å utvikle figurene videre. Den nye akten skal være den største så langt, men de gamle har også fått seg noen oppdateringer og nye hemmeligheter.

Utviklerne, altså Magica 2-studioet Pieces Interactive, lover også en rekke grafiske forbedringer. De skryter også av at du nå endelig kan kle bukser på spillfiguren din. Hm. Uansett, Ragnarök har fått rikelig med positive tilbakemeldinger på Steam, så ta en titt. Som seg hør og bør er det også en trailer her, men den er en temmelig intetsigende sak:

En kommentar om “Titan Quest har fått norrøn ekspansjon”

  1. Jaså ja, lurer på om rune er like op som dream er (var?). Frister nesten litt å teste exp med dream/rune bare for å sjekke. :p

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.