Titan Quest har fått jubileumsutgave

THQ Nordic har overraskelseslansert en ny og forbedret versjon av actionrollespillet.

Titan Quest var et av de mest vellykkede forsøkene på å utkonkurrere Diablo-serien, og selv om spillet neppe solgte like godt som utvikler Iron Lore eller utgiver THQ hadde forventet, fikk det en god mottakelse av både presse og spillere. Nå er det ti år siden den opprinnelige utgivelsen, og THQ Nordic har uten forvarsel relansert spillet i en jubileumsutgave.

Denne utgaven gjenoppretter flerspillerfunksjonaliteten og legger til nye elementer (slik som innebygd stemmekommunikasjon), støtter flere oppløsninger og et friere kamera, inkluderer modifiseringsmuligheter, og har i tillegg en rekke endringer i balansen. Dessuten har grensesnittet blitt litt hyggeligere, og datastyrte kjæledyr smartere. Utvikleren har til og med inkludert nye fiender og bosser.

Du kan se en fullstendig liste over nyheter under traileren. Titan Quest: Anniversary Edition skal egentlig koste 180 kroner på Steam, men med hele 75 prosent i lanseringsrabatt er prisen langt hyggeligere 45 kroner i skrivende øyeblikk. På GOG koster det én krone mer, men den versjonen er DRM-fri.

Forresten: Hvis du allerede eier Titan Quest på Steam, skal du nå ha fått Anniversary Edition gratis.

Nyheter:

 • Restored and improved multiplayer functionality, including new features like a built-in voice chat and NAT resolving for best multiplayer connectivity
 • Support for more resolutions, larger camera distance and scaleable UI size
 • Improved performance and general stability
 • Support for modders through new modding options and a fully integrated Steam Workshop
 • Complete balance rework with improvements to all Masteries, damage types, unique items and sets
 • Countless bug fixes and other improvements, including ten years’ worth of community fixes
 • Increased challenges and rewards for larger parties and on higher difficulty levels
 • Dozens of new heroes and bosses to encounter
 • Improved enemy and pet AI
 • Quality of life features like higher stack limits, quick item pickup, a larger stash and a speed setting
 • Reduced cheating with curbed exploits, removal of test items and mod comparison in multiplayer
 • Steam Friend Invites
 • Steam Achievements
 • Steam Trading Cards

Om du lurer på hva THQ Nordic er for noe, så er det altså spillutgiveren Nordic Games som har fått nytt navn. Nordic Games er, som du sikkert husker, en svensk utgiver som har snappet opp både østerrikske JoWooD og en stor del av konkursboet etter amerikanske THQ. De startet med å gi ut billigspill, men nå er de altså en rimelig stor aktør i markedet.

En kommentar om “Titan Quest har fått jubileumsutgave”

 1. Jaså ja, frister å installere den igjen da. Eller vente på neste patch pga alle bugs de sikkert har innført med den gigaoppdateringen. De gamle savene skal vel fortsatt fungere også, men kanskje bedre å starte på nytt.

  Hadde jeg bare kunne overtalt en viss Path of Exile frekkas (som mener jeg stjal alle godsakene i Titan Quest, som om han ikke gjorde det samme i PoE…) til å gi den et nytt forsøk.

  Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.