Onimod Land byr på klassisk sanntidsstrategi

Her er et indie-spill som ser ut til å fortjene litt mer oppmerksomhet enn det har fått.

Det kommer tonnevis av nye spill på Steam hver måned, og mens jeg syntes det utelukkende er en god ting, betyr det at mange potensielt interessante spill blir oversett fullstendig. Det ser ut til å være tilfellet for Onimod Land, et nytt sanntidsstrategi laget i samme ånd som nittitallets klassikere, med isometrisk 2D-grafikk og høy vanskelighetsgrad.

Fraksjonene virker veldig ulike.
Fraksjonene virker veldig ulike.

Ikke noe juks

Utvikleren lover at du kan ha nesten uendelig med enheter på kartet samtidig, noe som tillater svært store slag. Han sier også at datamaskinen er en svært tøff nøtt å knekke, og at den samtidig ikke jukser på noen som helst måte.

Som seg hør og bør får du mulighet til å spille mot andre, og velge mellom flere distinkte fraksjoner. Spillet skilter også med fem kampanjer og 30 brett, samt et redigeringsverktøy som lar deg lage dine egne.

Når jeg ser etter interessante indie-spill å trekke frem her på Spillhistorie.no, er jeg vanligvis mest komfortabel med å skrive om spill som har fått positive tilbakemeldinger, og hvis et potensielt spennende spill ikke har fått nok brukeranmeldelser, noterer jeg det vanligvis ned, og sjekker det senere.

Onimod Land har ligget i listen en stund, men har fortsatt ingen «nyttige» engelskspråklige brukeranmeldelser. De åtte anmeldelsene ligger inne (flesteparten på russisk) er alle positive. Men det er heldigvis også mulig å laste ned en gratis demoversjon fra det offisielle nettstedet, så du kan sjekke om spillet er noe for deg før du eventuelt kjøper. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.