Dronedesign i nytt romspill

Det spennende indie-spillet Nimbatus – The Space Drone Constructor opplever stor suksess på Kickstarter.

Nimbatus ser veldig spennende ut. Det er et romspill der du må bygge droner, som simuleres ved hjelp av realistiske fysikk. Du får hundrevis av deler å leke deg med, og så kan du slippe kreasjonene dine ut i et dynamisk univers med fullstendig ødeleggbare planeter og fiender som må overvinnes eller unngås.

Dette ser veldig tilfredsstillende ut.
Dette ser veldig tilfredsstillende ut.

Selvstyrte og fjernstyrte droner

Disse dronene kan være kontrollerbare, men det vil også være mulig å utstyre droner med sensorer og programmerbare deler, for på den måten å lage droner som kan operere på egenhånd. Om du er spesielt fornøyd med dronene du har satt sammen, kan du delta i ulike konkurranser på nettet.

Spillet kommer fra Stray Fawn Studio, som tidligere har gjort seg bemerket med det unike strategispillet Niche: A Genetics Survival Game. De søker støtte på Kickstarter, og så langt har de fått samlet inn godt over dobbelt så mye som det de opprinnelig ba om.

Om alt går etter planen, skal spillet slippes i mars. Om du er interessert i konseptet, så kan du også teste en gratis demo. Her er traileren, med noen ord fra utvikleren på slutten:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.