Black Jewel er et kjærlighetsbrev til Commodore 64

Ta på deg rollen som barbaren Ryan, og redd verden i dette C64-aktige PC-spillet.

PC-spill med todimensjonal retrografikk er ikke akkurat mangelvare, men det er ikke så veldig ofte at disse gjør mer enn et overfladisk forsøk på å se ut som om de kunne vært laget for en ekte, klassisk datamaskin eller konsoll. Det gjør imidlertid Black Jewel, som lykkes ganske godt i å etterligne skikkelige spill for Commodore 64-plattformen.

Du kan aktivere CRT-filter.
Du kan aktivere CRT-filter.

Klassisk åttitallsaction

Black Jewel følger barbaren Ryan, som må finne en sort juvel stjålet av onde Darkor. Det gjør du ved å kjempe deg gjennom over femti skjermer fulle av farer, både i form av hissige fiender og farlige feller. Spillet skilter med fem ulike soner, hver med sin egen «boss». Fem C64-aktige låter inkluderes også, samt CRT-filter om du ønsker det.

Spillmekanismene ser også ut til å være inspirert av klassiske spill, med små feilmarginer og høy vanskelighetsgrad. Om dette høres ut som noe for deg, kan du ta en titt på spillets Steam-side. Det koster ikke helt urimelige 15,50 kroner. Trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.