Visste du at det kommer et spill basert på filmen WarGames?

#WarGames blir en moderne tolkning fra skaperen av kritikerroste Her Story.

Hvis du er en fast Spillhistorie-leser som i tillegg vokste opp på åttitallet, er sjansene ekstraordinært små for at du ikke har sett den klassiske filmen WarGames opp til flere ganger.

Handlingen følger som kjent en datainteressert guttunge som uten å vite hva han egentlig gjør klarer å hacke seg inn i et militært datasystem, der han begynner å spille et atomkrigsspill mot en kunstig intelligens. Uheldigvis er datamaskinen koblet opp mot USAs virkelige atomarsenal.

Moderne utgave

Nå jobber Sam Barlow, skaperen av det kritikerroste interaktive mordmysteriet Her Story, med et offisielt WarGames-spill. Det har fått navnet #WarGames, og moderniserer handlingen til å matche dagens verden.

– Med #WarGames syntes jeg det virket svært spennende å ta spørsmålene den originale filmen stilte, og stille dem igjen i en verden der teknologi har forandret livene våre på en fundamental måte, forklarer Barlow.

Det er ikke rikelig med detaljer om det nye spillet, men det blir episodebasert, og vil benytte seg av ekte video slik Her Story gjorde. Hovedpersonen heter Kelly, og skal representere «den moderne hackerkulturen». Spillet utvikles i samarbeid med Eko, som er eksperter på interaktive filmer. Du kan teste noe av det de har gjort tidligere her.

Her er en trailer fra #WarGames:

2 kommentarer om “Visste du at det kommer et spill basert på filmen WarGames?”

  1. Jeg er fast Spillhistorie-leser, og er vokst opp på 80-tallet, og har aldri sett «WarGames» :P Tipper Godsaker har sett den 100 ganger, spesielt om den er skikkelig dårlig.

    Svar
    • Har naturligvis sett den! Men sikkert bare et par ganger eller noe. Er jo tross alt grenser på hvor ofte jeg ser på Matthew Broderick saker som ikke er Ferris Bueller’s Day Off!

      Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.