Shardlight-skaperens nye eventyr har fått trailer

Lamplight City er et pek-og-klikk-eventyr satt til en steampunk-aktig verden.

Jeg hadde stor sans for Shardlight, et pek-og-klikk-eventyr utviklet (primært) av Francisco Gonzalez og gitt ut av Wadjet Eye Games for et par år siden. Nå har Gonzalez lansert den første traileren fra sitt neste prosjekt, Lamplight City. Det blir nok et pek-og-klikk-eventyr med retrografikk, denne gangen satt til et victoriansk steampunk-univers.

Det ser jo pent ut.
Det ser jo pent ut.

Mord og mysterier

Du spiller privatdetektiven Miles Fordham, som er på jakt etter mannen (eller kvinnen) som drepte partneren hans – og denne partneren har en merkelig tendens til å snakke med ham fra aden andre siden. Vi loves en hel by å utforske, og fem separate saker – hver med sine egne vitner og (både ekte og falske) ledespor.

Valgene du tar under etterforskningen vil være med deg videre i spillet, og det er ikke nødvendig å løse alle sakene for å fullføre spillet. Faktisk ser det ut som valgene dine kan gjøre enkeltsaker umulige å løse, og da vil historien tilpasses situasjonen. Modig designvalg der, altså – det gjenstår å se hvor godt det kommer til å fungere.

Lamplight City skal etter planen lanseres en eller annen gang mellom april og juni, og her kan du altså se traileren:

Opprinnelig skulle spillet ha blitt gitt ut av Wadjet Eye Games, men Gonzalez annonserte i fjor at han ikke lenger jobbet sammen med dem. I stedet er det Application Systems London som gir ut dette spillet.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.