Dette retrospillet har fått mye skryt på Steam

Gratisspillet Golden Hornet henter inspirasjon fra Choplifter, Fort Apocalypse og Defender.

Golden Hornet er et nytt actionspill som ser ut som om det ble laget for Commodore 64, Atari 8-bit eller Apple II en eller annen gang på åttitallet. I alle fall om du kun ser på skjermbildene – videoen på Steam-siden røper at det skjer litt mer på skjermen enn det en vanlig 8-bits-maskin ville vært helt komfortabel med.

Arkademodusen virker som ren galskap.
Arkademodusen virker som ren galskap.

Helikopteraction

Spillet virker som en kombinasjon av Choplifter og Defender, med elementer fra Fort Apocalypse. Du flyr et helikopter rundt i skrollende miljøer, der du må hente ut gisler mens du konstant er under angrep. I kampanjemodus må du utforske ulike brett og hulesystemer på jakt etter gisler, mens i arkademodus gjelder det bare å overleve så lenge som mulig.

Du kan laste ned Golden Hornet uten å betale et rødt øre for det, men om du ønsker å støtte utvikleren, kan du kjøpe en «ekspansjon» som i praksis kun er en betaling på én dollar. Litt som de gamle «shareware»-spillene, altså. Brukeranmeldelsene er som nevnt veldig gode, selv om noen påpeker at spillet kan bli litt overveldende.

Her er en video som viser litt gameplay fra spillet (den rimelig actionfylte Steam-traileren finnes tilsynelatende kun der):

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.