Nå kan du teste en betaversjon av 3D Realms-spillet Major Stryker

Kort etter spillets 35-årsdag har utvikleren lagt ut en hittil glemt betaversjon på nettet.

Major Stryker er et av mange Apogee/3D Realms-spill som gjorde suksess i «shareware»-markedet tidlig på nittitallet. Det er et vertikalt skrollende romskytespill, der du må kjempe deg gjennom tre episoder som hver foregår på en egen, unik verden. Det var Allen H. Blum III som sto for utviklingen.

Major Stryker bruker EGA-grafikk selv om det er fra 1993.
Major Stryker bruker kun EGA-grafikk selv om det er fra 1993.

Spillet ble lansert den 15. januar 1993, noe som betyr at det fylte 35 år for et par dager siden. Det ble faktisk gjort gratis i 2006, så hvis du har lyst til å prøve spillet, kan du bare stikke innom 3D Realms’ nettsted og laste det ned.

Betaversjon

Nå kan du imidlertid også teste en betaversjon av spillet, som ikke tidligere har vært tilgjengelig. Filene er datert august 1992, og betaversjonen skal være nesten ferdig. Den har musikk, men ingen lydeffekter, og nivåene har ikke blitt ferdig balansert.

Dessuten er fungerer ikke alle informasjonsskjermene.

Du kan laste ned betaversjonen her. Spillet må startes via PLAY.BAT i DOSBox, og alle filene må være til stede i mappen. Du kan lese mer på Facebook. Betaversjonen er nok for spesielt interesserte, men hvis du er en fan av spillet er det jo kult å se hvordan det utviklet seg.

3D Realms lover flere overraskelser i løpet av året.

 

3 kommentarer om “Nå kan du teste en betaversjon av 3D Realms-spillet Major Stryker”

  1. @hoffen
    Firmaet het Apogee Software da Major Stryker ble lansert. De skiftet ikke navn til 3DRealms før flere år senere,

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.