7 Billion Humans byr på avanserte programmeringsnøtter

Når robotene tar over alle jobbene våre, hva skal vi gjøre da?

Tomorrow Corporation har annonsert oppfølgeren til programmeringshjernetrimmeren Human Resource Machine, og denne gangen har utviklerne skapt et helt nytt programmeringsspråk som vi kan kose oss med (i motsetning til i originalen, som var basert på maskinkode). Spillet heter 7 Billion Humans, og kommer til PC og Switch.

Ikke se på meg, jeg skjønner ingenting.
Ikke se på meg, jeg skjønner ingenting.

Menneskelig datamaskin

Konseptet er som følger: Robotene har tatt over alle jobbene, og verden forøvrig, og for å blidgjøre oss mennesker har de skapt et helt nytt sett med jobber til oss. Kort sagt: Vi får prøve oss på deres jobb. Hele menneskeheten får jobb som menneskelige datamaskiner, som må programmeres for å utføre ulike tallrelaterte oppgaver.

Det blir naturligvis din jobb å sette opp programmene som de ellers så unyttige menneskene skal utføre, i over 60 individuelle nøtter. På hvert brett får du ett eller annet som skal oppnås med de nødvendige ressursene, og så må du legge inn et sett med kommandoer for å få menneskene til å forvandle ressursene til det nødvendige produktet.

7 Billion Humans kommer «snart», og her er en trailer:

Har du lyst på mer programmeringshjernetrim? Ta en titt på det nyeste Zachtronics-spillet, Opus Magnum. Eller les hva jeg tenkte om originale Human Resource Machine.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.