Evig krig i verdensrommet

Warhammer 40,000-spillet Battlefield Gothic: Armada får oppfølger.

Battlefleet Gothic: Armada er et lekkert romstrategispill satt til Warhammer 40,000-universet, der man blant annet fikk kontroll over romskip som mest av alt så ut som massive, gotiske katedraler. Nå har Focus Home Interactive og Tindalos Interactive annonsert at det får en oppfølger.

– Større og bedre

Det nye spillet heter, ikke overraskende, Battlefleet Gothic: Armada 2, og i bunn og grunn loves vi mer av alt. Det nye spillet skal være «større, rikere, mer imponerende og mer ambisiøst» enn forgjengeren, ifølge utgiveren.

Akkurat det er jo lett å si, men rent konkret forteller de i alle fall at alle de tolv fraksjonene fra det originale brettspillet serien er basert på vil være med. Det vil, for Warhammer-entusiastene, si følgende: Imperial Navy, Space Marines, Adeptus Mechanicus, Necrons, Chaos, Aeldari Corsairs, Aeldari Craftworld, Drukhari, T’au Merchant & Protector Fleets, Orks, og Tyranids.

Ifølge pressemeldingen skal spillmekanismene ha blitt videreutviklet siden sist, og vi loves også en bedre og mer balansert flerspilleropplevelse. Originalspillet hadde sine problemer, og vi får håpe at utviklerne har lyttet til kritikerne – i så fall kan Battlefleet Gothic: Armada 2 bli svært interessant å følge med på. Det lanseres senere i år, på PC.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.