I dag er begge Amnesia-spillene gratis

Nå kan du få The Dark Descent og A Machine for Pigs uten å betale ei eneste krone. Men hva må sjelen din betale om du velger å spille dem?

Amnesia: The Dark Descent er kjent som et av tidenes skumleste spill, og det skremte i alle fall vettet av meg da jeg anmeldte det for Gamer.no i sin tid. Faktisk ble det nesten for mye av det gode – etter at jeg spilte Amnesia tok jeg meg en lang pause fra sjangeren, fordi jeg rett og slett fikk nok.

Jeg ville installert litt flere lys.
Jeg ville installert litt flere lys.

Amnesia: A Machine for Pigs er visstnok ikke like skummelt, og litt mer en guffen gåsimulator enn en ren marerittmaskin slik Amnesia var. Det gjorde at spillet fikk litt kritikk av de som hadde forventet mer av det samme, men det skal likevel være et solid spill på sine egne premisser.

Midlertidig gratis

Nå er begge gratis, så hvis du har klart å unngå å få varige mén på sjelen din av å spille Amnesia til nå, så har du sjansen til å endre på det. Bare svipp innom Humble Bundle før gratistilbudet går ut lørdag ettermiddag (kl. 19, tror jeg), og trykk «add to cart». Du må ha en Humble-konto, og en Steam-konto for å spille spillene.

Om du ikke har erfaring med Humble fra før, kan jeg jo påpeke at siden er en legitim, offisiell selger av Steam-koder (nå eid av IGN, artig nok). Ikke noe halv-lugubre greier der man ikke vet hvor kodene stammer fra, altså. Her er en Amnesia Collection-trailer:

Svenskene bak Amnesia: The Dark Descent har i ettertid lansert et annet spill, som også er ganske skummelt (heldigvis ikke like ille som Amnesia, men det har til gjengjeld andre kvaliteter). Det heter SOMA, og du kan lese mine inntrykk her.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.