Retrotimen: – Du har et ansvar for hva du driver med

Verdens mest populære videotjeneste er temaet for dagens episode av Retrotimen.

Visste du at YouTube startet som et forsøk på å lage en videodatingside? (U)heldigvis gikk det prosjektet helt galt, så de lagde en tjeneste for deling av video i stedet. Historien er selvsagt litt mer omfattende enn som så, så du får høre resten i ukens episode av Retrotimen.

YouTube i dag

Lars, Remi og Otto tar også temperaturen på YouTube i dag, der de blant annet snakker om de negative sidene av den populære tjenesten. Her kommer de selvsagt inn på den nylig avsluttede saken der den norske Youtuberen Dennis Vareide saksøkte en annen Youtuber for ærekrenkelser, og vant så det suste.

For å avrunde med noe litt mer positivt, tar de en runde der de snakker om sine egne favorittkanaler, og her er det mange gode tips for oss som liker retrospill og slikt. Visste du forresten at Remi har en egen kanal? Her kan du høre hele podcasten:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes altså hver fredag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie, kan du følge dem på Facebook og Soundcloud. Faktisk kan du få med deg episodene uten noe nettlesing overhodet, ettersom de også går på radiotrondheim.no (DAB, FM og nettradio), med nye episode hver tirsdag klokken 18.00.

Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.