Thunderwheels byr på fargerik offroad-racing

I god, gammeldags åttitallsstil, og med musikk fra en av de store Commodore 64-legendene.

Om du liker klassiske bilspill som Skidmarks, Ironman Stewart’s Super Off-Road og Indy Heat, kan det godt tenkes du vil ha interesse av Thunderwheels, et spill laget i samme stil som klassiske fugleperspektiv-racere fra åtti- og nittitallet.

Det er litt rart at ikke navnet Thunderwheels har blitt brukt før nå.
Det er litt rart at ikke navnet Thunderwheels har blitt brukt før nå.

Lokal flerspiller

Spillet støtter flerspiller for opp til åtte spillere lokalt, eller enspiller med opp til syv datamotstandere (som visstnok skal spille «som ekte mennesker», hva nå enn det betyr). Utviklerne forklarer også at de har brukt årevis på å fininnstille fysikken, og dette tror jeg faktisk er sant, ettersom jeg først nevnte en tidlig versjon av Thunderwheels i en ukens nettutgivelser-artikkel i 2012.

I tillegg til de seks innebygde banene, får man også mulighet til å designe egne. For øyeblikket er spillet i «early access» – utviklerne planlegger blant annet å inkludere nettbasert flerspiller før den ferdige versjonen slippes.

Ta en titt på traileren under, og hvis du kjenner igjen musikken betyr det at du har spilt Eliminator på Commodore 64. Lydsporet til spillet er nemlig laget av Jeroen Tel fra Maniacs of Noise, og tittelmusikken er en remix av den originale Eliminator-låten.

Ja, jeg er klar over at «early access»-lanseringen fant sted i oktober – jeg misset spillet da, men nå har jeg lagt det i ønskelisten min (etter å ha lest om det i en artig liten offroad-sak på PC Gamer). Og jeg kan strengt tatt ikke la være å skrive om et spill som har Eliminator-låten som tittelmelodi!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.