Tower 57 er straks ute for Amiga

Mens PC-versjonen har fått store oppdateringer i etterkant av lanseringen.

Tower 57 er et actionspill i god, gammel stil, og derfor passer det godt at det også kommer til en god, gammel plattform – nemlig Amiga. Okay, det er en sannhet med modifikasjoner. Spillet kommer nemlig ikke til de klassiske Amiga-modellene, men til PowerPC-baserte maskiner som kjører AmigaOS 4.1.

Uansett er dette store nyheter for de som faktisk eier et slikt system, siden det tross alt ikke spesielt mange kommersielle spill for plattformen. Nå har utviklerne fortalt at Amiga-versjonen er så godt som ferdig, og at den vil lanseres ganske snart. Det eneste som gjenstår er litt testing.

Dette kunne glatt lurt meg til å tro at utvikleren var Bitmap Brothers, Graftgold eller Wunderkind.
Tower 57 er usedvanlig lekkert, i mine øyne.

Oppdateringer på PC

Men dette er ikke den eneste nyheten de har kommet med. PC-versjonen har nemlig gjennomgått ganske store forandringer siden lansering, med en totalrenovering av flere av spillets nivåer. Dette er gjort på bakgrunn av brukernes tilbakemeldinger på blant annet Steam. Hvis du testet spillet ved lansering, kan det med andre ord være en god idé å gi det en ny sjanse nå.

Tower 57 vekker minner om de klassiske Chaos Engine-spillene, og er et actionspill der du navigerer deg rundt i lekre miljøer sett ovenfra. Spillet lar deg velge tre av syv ulike helter, hver med egne, unike egenskaper og oppgraderbare våpen, og kjempe deg vei gjennom en enorm skyskraper i en dieselpunk-aktig verden.

Du kan spille alene eller i samarbeidsmodus, og spillet støtter selvsagt delt skjerm slik at du slipper å reke ut på nettet for å finne noen å spille med. Tower 57 finnes på Steam, Humble og GOG, og her er traileren fra lanseringen i fjor:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.