Er du ekspert i Sensible World of Soccer?

Verdensmesterskapet i Sensible World of Soccer arrangeres i danske Billund i juli.

Sensible World of Soccer er fortsatt et av tidenes beste fotballspill, og hvis du føler at du har blitt rimelig flink med årene (eller var uslåelig på nittitallet), kan du kanskje vurdere å reise til Danmark i sommer. Den 21. og 22. juli arrangeres nemlig årets verdensmesterskap i Billund.

Ingen kan anklage Spillhistorie.no for ikke å ta esport på alvor!
Ingen kan anklage Spillhistorie.no for ikke å ta esport på alvor!

Både PC og Amiga

Mesterskapet skilter med to hovedturneringer, der du kan konkurrere i henholdsvis MS-DOS og Amiga-versjonen av Sensible World of Soccer 96/97, samt en sideturnering der du kan konkurrere i originale Sensible Soccer på Amiga. Naturlig nok er det begrenset med kapasitet, spesielt om du ønsker soveplass, så det kan være lurt å registrere seg tidlig.

Mer informasjon om arrangementet, samt hvor mye du må ut med for å delta, finner du på det offisielle nettstedet.

Om du kun har et nostalgisk forhold til Sensible World of Soccer-spillene, vil du kanskje ha interesse av å sjekke Sociable Soccer, et nytt fotballspill som er designet av Sensible-veteran Jon Hare. Det er ute i «early access» nå, og jeg skrev om mine inntrykk for en stund siden (sannsynligvis har noen av tingene jeg kritiserte da blitt rettet i månedene som har gått).

Kilde: Old School Game Blog

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.