Klassisk nittitallsaction i Rad Rodgers

Nå er plattform/actionspillet ute på Xbox One og PS4, mens en utvidet versjon har blitt sluppet på PC.

Rad Rodgers er et plattformspill laget i stil med nittitallsspill som Commander Keen, Conker, Ruff ‘n’ Tumble og Jazz Jackrabbit. Spillet ble opprinnelig tenkt som en slags episodebasert greie, og det er en stund siden Rad Rodgers: World 1 ble lansert på Steam. Nå har det imidlertid blitt relansert i en større versjon, som simpelthen bare heter Rad Rodgers, og også er ute på konsoll.

Dette treet er i dårlig humør.
Dette treet er i dårlig humør.

Spillet følger en guttunge ved navn Rad Rodgers, som spiller for mye dataspill. Etter en spesielt hard kveld med mye gaming, blir han på mystisk vis sugd inn i fjernsynsapparatet sitt, der han ender opp som hovedperson i sitt eget spill. Her treffer han også på spillversjonen av konsollen sin, som for anledningen har tatt navnet Dusty og blitt intelligent.

Hopp, sprett og skyt

Alt dette betyr egentlig bare at Rad og Rusty må hoppe og slåss seg gjennom en serie fargerike og store nivåer. Rad kan utstyre seg med fem forskjellige våpen for å ta knekken på de mange fiendene, mens Rusty kan gå inn i en piksellert verden for å fikse feil (altså fjerne hindringer) i hovednivået. Alt dette akkompagneres av klassisk spillmusikk.

Om du allerede eier Rad Rodgers: World 1, vil du automatisk ha fått den oppdaterte versjonen av Rad Rodgers i spillbiblioteket ditt. Oppdateringen gir oss to store, nye nivåer og tre nye «pogostick-nivåer», samt to nye minibosser, fire nye fiender, muligheten til å bruke Excalibat-våpenet fra Rise of the Triad og muligheten til å utstyre Rad med over 20 ulike hatter (hm).

Nye Rad Rodgers er altså ute på PC (Steam & GOG), Xbox One og PlayStation 4. Her er en trailer:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.