Foxtail er et Kyrandia-inspirert eventyr med flott retrografikk

Har fått tidliglansering på Steam og GOG.

Frister det med et klassisk pek-og-klikk-eventyr inspirert av Legend of Kyrandia, King’s Quest og Monkey Island? I så fall, ser Foxtail ut til å være noe du bør ta en nærmere titt på.

Hvis du ikke syntes dette ser pent ut, må du ha forvillet deg inn på dette nettstedet ved en feil...
Hvis du ikke syntes dette ser pent ut, må du ha forvillet deg inn på dette nettstedet ved en feil…

Foxtail følger reven Leah, som vender tilbake til skogen, der det viser seg at ting ikke er helt som de skal. Nøyaktig hva som er galt aner jeg egentlig ikke, for det sier ikke spillsiden noe om, men vi loves i alle fall en lang og vanskelig reise full av mystiske gåter og spennende personligheter. I tillegg skal du kunne ta valg underveis, som påvirker spillverdenen permanent.

Fortsatt lenge til det er ferdig

Spillet har altså akkurat blitt tidliglansert på GOG og Steam. Den versjonen som er tilgjengelig nå inneholder kun den første av åtte planlagte deler, så den er vel nesten mer som en demo å regne. Utviklerne sier (på rim, faktisk) at de antakeligvis trenger ett og et halvt år for å fullføre spillet.

Til gjengjeld koster spillet bare 52 kroner på Steam og 56 kroner på GOG, og den ferdige versjonen skal visstnok være dyrere. Her er en flott trailer:

Og her er enda en trailer (samme musikk, men mer video fra selve spillet):

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.